INTERNATIONAAL NETWERKMOMENT KLASSIEKE MUZIEK

Kunstenpunt nodigt je uit op een netwerkmoment voor klassiekemuziekprofessionals, in het kader van het internationale bezoekersprogramma Classic Connections
INTERNATIONAAL NETWERKMOMENT KLASSIEKE MUZIEK

LOCATIE

Het netwerkmoment in BOZAR vindt plaats in het kader van het internationale bezoekersprogramma Classic Connections. Tijdens dit bezoekersprogramma kunnen buitenlandse muziekprogrammatoren deelnemen aan Klara in deSingel (zaterdag 28 januari), BOZARSUNDAYS (zondag 29 januari) en ProPulse (maandag 30 januari).

Tijdens Klara in deSingel kunnen de deelnemers concerten bijwonen van ensembles, solisten en orkesten zoals Brussels PhilharmonicTmesisApotheosisOxalysVlaams Radio Koor & Eric Whitacre en Taurus Quartet. In BOZAR staan er o.a. een interactieve workshop, een netwerklunch en concerten van Revue Blanche en het NOB op het programma. In Flagey zullen de internationale bezoekers ProPulse Classique bijwonen, een showcase-event waar klassieke artiesten uit Wallonië en Brussel een podium krijgen.

Niet alleen buitenlandse programmatoren, maar ook klassiekemuziekprofessionals uit Vlaanderen kunnen het netwerkevent in BOZAR op zondag 29 januari bijwonen.

Inschrijven doe je via onderstaande zwarte knop.

SCHRIJF JE NU IN