Concert Ed De Boer

Dag beste familieleden, vrienden en bekenden,

Zondagmiddag 12 februari begint om 14.15 de familievoorstelling¬†Het Griezelorkest, met muziek van mij, gevolgd door Britten’s¬†Young Person’s Guide to the Orchestra. Waar Britten de diverse instrumenten van het orkest om beurten in de schijnwerpers zet, belicht ik in mijn stuk juist de diverse speelmanieren die er zijn, zoals pizzicato, flatterzunge, met of zonder dempers, etc.
Tekst en regie: Dagmar Slagmolen; acteurs: Reineke Jonker en Remco Vrijdag; het Rotterdams Philharmonisch Orkest staat onder leiding van Jasper de Waal. Zie deze website voor meer informatie: https://www.rotterdamsphilharmonisch.nl/nl/griezelorkest?gclid=CPK53NTw7tECFYGd7QodwYUKlg.
Ik hoop velen van jullie op 12 februari te mogen begroeten,
Hartelijke groeten,

Ed de Boer