Actief in de nieuwe muziek? Ontmoet internationale collega’s tijdens Transit festival

Actief in de nieuwe muziek? Ontmoet internationale collega’s tijdens Transit festival

  • Muziek

Ensemble Mosaik, de opener van Transit festival.

Naar aanleiding van het Festival 20/21 Transit – The sound of tomorrow organiseren Kunstenpunt en Matrix een ontmoetingsmoment nieuwe muziek (kunstmuziek van na 1950). We nodigen professionals uit het brede veld van de nieuwe muziek uit voor een informele ontmoeting met de internationale gasten, componisten en uitvoerders die dan in Leuven aanwezig zijn.

Tijdens dit ontmoetingsmoment kunnen Vlaamse professionals in gesprek gaan met de artiesten op Transit festival. Op het programma staan o.a. een korte voorstelling van Matrix Centrum voor Nieuwe Muziek, Festival 20/21, ISCM-Vlaanderen en Kunstenpunt, een receptie en een rondleiding. Aansluitend is er het openingsconcert door Ensemble Mosaik in STUK.

Bekijk hier het uurschema.

Over Transit

Transit is een creatiefestival voor 21ste eeuwse muziek en onderdeel van Festival 20/21, een organisatie door Festival van Vlaanderen om bruggen te bouwen tussen muziek uit de 20ste en 21ste eeuw. Op het programma staan nog o.a. VONK, Nadar Ensemble en Quatuor Bozzini + Friends.

Plaats & tijd

MATRIX, Minderbroedersstraat 48, Leuven
vrijdag 12 oktober, vanaf 18u

Inschrijven

Gelieve je in te schrijven via dit formulier.

Meer informatie

festival2021.be
matrix-new-music.be

Heb je nog vragen over deze sectorontmoeting? Contacteer Stef Coninx.

Thumbnail: VONK (c) Merijn Bisschops